FRI FRAKT VID KÖP AV 4 ST.

Frågor och svar


Hur lägger jag till fler artiklar i korgen?

När du har lagt till det första objektet du vill ha, skickas du till kundvagnen. Sedan går du tillbaka till förstasidan via meny eller genom att klicka på vår logotyp högst upp på sidan. Härifrån kan du navigera till andra produkter och lägga till dem i korgen

Kan jag använda CableSmile-produkter med mitt Skydd?

CableSmile kabelskydd är relativt flexibel och kan i de flesta fall användas med ett skydd. Om ditt omslag är mycket stort/brett rekommenderas det inte att du använder omslaget med CableSmile-produkter.

Är det skillnad på storleken i figurerna?

Nej - Storleken på siffrorna är densamma. Det kan finnas små skillnader i längd på grund av avvikelser under produktionen.

 Vilka telefoner är kompatibla med CableSmile-produkterna?

CableSmile-kabelskyddet är utformat för iPhone, iPads och andra enheter som använder de så kallade "Lightning Cables" - men de kan också användas med vissa Android-telefoner och surfplattor  som använder Micro USB-kablar.

Registrerar jag mig för ett abonnemang när jag handlar hos er?

Nej - Du kommer inte bli registrerad för en aktuell prenumeration.

Vi får ibland frågan om man automatiskt registrerar sig för abonnemang, där produkterna skickas kontinuerligt. Svaret är nej. Alla inköp på CableSmile.se sker som en vanlig handel där du köper produkten och vi levererar varan. Vi arbetar inte med en prenumerationsmodell och det finns därför inget som du behöver säga upp när du handlar hos oss.

Hur kan jag betala?

CableSmile.se tar emot följande betalningsmetoder

Vi accepterar de flesta kreditkort inklusive Mastercard och Visa. Alla transaktioner slutförs via en krypterad SSL-anslutning - varken leverantören eller CableSmile har tillgång till ditt kreditkort eller data efter slutfört köp.

Ska jag få ett bekräftelsemail när jag beställer?

Ja - Du får ett bekräftelsemail eller SMS vid köp

Du skulle vilja få en orderbekräftelse när du beställer din CableSmile-produkt. Kontrollera din inkorg (Kom ihåg att kontrollera oönskat mail) eller kontakta CableSmile på e-post cablesmile@cablesmile.se

Du får också ett mail när ditt föremål skickas.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstid är ca. 2 -4 vardagar

Leveranstiden är normalt 2 - 4 dagar. Vi skickar alla paket från vårt lager i Danmark med Post Nord.

Vem kontaktar jag om jag har problem med min produkt?

Oroa dig inte - vi hjälper dig vidare

Kontakta CableSmile.se på cablesmile@cablesmile.se - och vi hittar en snabb lösning :-) Vi svarar vanligtvis inom 12 timmar.

Kan jag ändra min order?

Ja, det kan du göra

Skicka ett mail till cablesmile@cablesmile.se - och vi gör din beställning enligt dina önskemål :-) Tack för att du handlade hos CableSmile!

Skickas min information vidare?

Nej. När du handlar hos CableSmile.se skickas all din information via en krypterad anslutning. Vi distribuerar eller säljer inte din information till andra företag. Ditt namn, telefonnummer, e-postadress och adress kommer endast användas för att skicka dina beställda produkter.