Om oss


Vi vet alla hur irriterande det är när en laddningskabel plötsligt har en lös anslutning och inte vill ladda längre. Det är inte bara irriterande, det är också dyrt i det långa loppet när du köper en ny laddare till din telefon, iPad eller annan enhet. CableSmile erbjuder en mängd olika roliga och charmiga djur, förutom att vara dekorativa, så skyddar den även din laddningskabel. CableSmile skyddar mot brytning när kabeln vrids och även när den dras ur laddpluggen i telefonen - De vackra djuren finns i flera sorter, se hela sortimentet under produkter.

 

CableSmile för företag? 

Kontor, skolor, institutioner etc. behöver ofta ersätta en stor mångd brutna laddningskablar. Speciellt kablarna som hör till iPhones, de så kallade blixtkablarna, eftersom de är vana att brytas. Man kan spara in mycket pengar genom att använda kablar med CableSmiles kabelskydd. Behöver du ett större antal kabelskydd för ditt kontor, företag, institution, skolor mm. så kontakta oss gärna via email eller telefon - så erbjuder vi ett skräddarsytt erbjudande till dig.

Kundservice

 Våra kunder betyder mycket för oss - CableSmile strävar efter att leverera överlägsen kundservice hela vägen. Om du har en fråga om en beställning eller produkt, skicka gärna ett mail eller ring oss.

Se även vår FAQ, där du kan hitta svar på de vanligaste frågorna.
Ta en titt runt på sidan och hitta ditt favoritdjur, de kan även vara en perfekt gåva till dina nära och kära eller vänner!

Tack för att du handlar hos oss!
CableSmile team
cablesmile@cablesmile.se
Organisationsnummer: 502082-7316